Mérkőzz meg profi játékosunkkal!

Vállalunk saját illetve egyéb rendezvényeken profi csocsós bemutatót. Amennyiben kipróbálná magát egy profi játékos ellen, vagy végig nézne egy látványos bemutatót, ne habozzon keressen minket bizalommal. 

The ProVideó

 

Bió

1999-ben 14 évesen találkozott először csocsóasztallal, már ott magával ragadta a játék ötlete, irányításának komplexitása. Később beépült mindennapjaiba a játék élménye. 2000-es év fordulópont volt a játékában, ugyanis megismerkedett profi játékosokkal. Élete első lövése a tolás volt, melyet már versenyen is alkalmazott. Első győzelmét 2002-ben érte el páros versenyen Szolnokon. Maximalista révén személyes céljának tartja, hogy a leglátványosabb játékkal legyen, a legeredményesebb játékos. Hihetetlen reflexeivel, gyorsaságával és kitartásával minden játékos számára nagyon nehéz ellenfél. Egyedi játéka, stílusa és tehetsége miatt, az egyik leglátványosabb játékos Magyarországon ugyanúgy, ahogy nemzetközi szinten is.

Eredmények

- Garlando VB 2006: Semi-Pro egyéni 3. hely

- Garlando VB 2007: DYP 1. hely

- Leonhart VB 2014: Nyílt egyéni 3. hely

- Leonhart VB 2014: Semi-Pro páros 1. hely

- P4P EB 2016: Nations Cup (válogatott kerettag) 2. hely

- Leonhart VB 2016: Speedball páros 3. hely

Referencia

1. OMSZ Országos Csocsó Bajnokság

 Országos Mentő Szolgálat felkérése versenyszervezés, lebonyolítás, "BEAT THE PRO" bemutató, képek, videók készítése.

becimol

1. Logikai Játékok Fesztiválja

1. Logikai Játékok Fesztiválja Westend tető terasz, versenyszervezés, lebonyolítás, "BEAT THE PRO" bemutató, a csocsó népszerűsítése, bemutatása.

HoPS riport

 HOPS - Heroes of PUB Sports felkérése klubnapra, riport, "BEAT THE PRO" bemutató.

becimolBeszámoló: Riport a HoPS klubnapon