2016-12-08

Sziasztok!

Először is mindenkinek kellemes ünnepeket szeretnék kívánni. Mint azt bizonyára már láttátok az oldalon létrejött néhány apró változtatás, ami reményeim szerint visszaadja az ünnepi hangulatot és mosolyt csal az arcotokra.

Elérkeztünk az idei év utolsó verseny összefoglaló részéhez is. Az V. Czech Leonhart Open ráadásul már csak azért is méltó a befejező részhez, mivel amellett, hogy nagyon sok hazai játékos képviseltette magát, rengeteg eredmény is született. Magyarországról érkeztek (részben igaz, mivel vannak olyanok, akik más országokból érkeztek, de magyar színeket képviseltek hihi 🙂 ) tehát Borics Virág, Smolnauer Szabina, Jávori Szilvia, Sági Andrea, Kiss Géza, Vasvenszki Gábor, Detre Dávid, Murai Dávid, Paragh Zsolt, Rozsos Gábor, Apolczer József, Nyárai Sándor, Virág Antal, Wicki Árpád, Orbán Dávid, Ikervári Róbert, Tari Balázs, Borbély Tamás, Gál Béla, Ludányi Norbert, Pritsker Oleg, Rénes Zsolt, Barna Gergely, Garam Péter és jómagam Dusa Dániel 🙂 .

Mielőtt belemennénk az eredmény dömpingbe, nézzük csak meg miért is ajánlott ezen a versenyen elindulni. Véleményem szerint ez az a verseny, ahol adott minden feltétel, amit egy játékos igényelhet legyen profi vagy amatőr. A helyszín egy sportcsarnok nagyterme, ahol 30 asztal várja, hogy a kipróbálják őket.

A helyszín látképe 1.

A helyszín látképe 2.

Folytatva a fent említetteket tehát a helyszín egy nívósnak mondható sportcsarnok jó megközelítéssel, a közelben szállással valamint Tesco expresszel. Gyakorlatilag egy külföldről érkező játékosnak hibátlan környezetben helyezkedik el a csarnok. A helyszínen büfé, meleg étkezés lehetőségével és olcsó sörrel a versenynap végére 😉 . A lebonyolítással még sosem volt gond, legalább is mióta én kijárok soha nem volt fennakadás. Időben vége volt minden kategóriának a csapat létszámtól függetlenül. Sőt a kiesetteknek indítanak plusz kategóriát, ahol a lebonyolítás a már fent leírtak alapján szintén profin zajlott.

Napközben 1.

Napközben 2.

A versenyen nem utolsó sorban rengeteg kategória volt, ami kedvez az amatőr és profi játékosoknak egyaránt. A mezőny is erősnek mondható, több ország elit játékosai is képviseltették magukat ezen a rangos eseményen. Ár érték arányban az egyik legkedvezőbb versenyek egyike. Aki ki szeretné próbálni magát nemzetközi mezőnyben, annak csak ajánlani tudom ezt a versenyt.

A kupák.

A cél 😉 .

Mint azt már fent említettem a hazai játékosok szép számmal hoztak haza trófeákat, szinte minden kategóriában sikerült a dobogóra állnia egy-egy magyar játékosnak. Nézzük hát:

Smolnauer Szabina – Sági Andrea – Női páros – 3. hely

Jávori Szilvia – Női egyéni – 3. hely

Detre Dávid – Hana Sakalova – Vegyes páros – 3. hely

Kiss Géza – Kapusharc- 3. hely

Virág Antal – Wicki Árpád – Amatőr páros – 3. hely

Detre Dávid – Csatárlövés – 3. hely

Tari Balázs – Dusa Dániel – Nyílt páros – 3. hely

Rozsos Gábor – Apolczer József – Amatőr páros – 2. hely

Rozsos Gábor – Jan Machácek – Sorsolásos páros (péntek) – 2. hely

Jávori Szilvia – Orbán Dávid – Sorsolásos páros (szombat) – 2. hely

Detre Dávid – Kiss Géza – Speedball páros – 2. hely

Rozsos Gábor – Apolczer József – Speedball páros – 1. hely

Géza Kiss – Antje Roth – Vegyes páros – 1. hely

Virág Antal – Wicki Árpád – Sorsolásos páros (péntek) – 1. hely

Tari Balázs – Dusa Dániel – Pro páros – 1. hely

Úgy gondolom az eredmények magukért beszélnek 🙂 . Remélem a 2017-es évad is ilyen termékeny lesz, mint az idei, minden kedves mostani és leendő sporttársamnak. Eredményekben, sikerekben és élményekben gazdag ’17-es évadot kívánok. Találkozunk jövőre 🙂 .


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük