2016-11-12

Kellemes hétvégét mindenkinek, újra itt a csocso.eu blogja!

Először is elnézést szeretnék kérni, hogy kicsit késlekedett a blog megírása, de talán az a pár apróság, amit pluszként találtam ki, kárpótolni fog benneteket. Nézzük is az elmúlt bajnokság történéseit:

A Magyar Bajnokság 2015/2016-os 3. záró fordulója rengeteg meglepetést tartogatott magában, bár ezt az elején senki nem sejtette. Az összetett nyílt páros bajnoki címért kettő csapatnak volt esélye igazán, a Polacsek-Tálai és Tari-Dusa párosnak. Mivel utóbbinak gyorsan pontot tettek a sorsára, ezért már lehetett tudni, hogy a Polacsek-Tálai párosnak nem nagyon akad ellenfele az összetett címért, ami később be is igazolódott. A meglepetés még is az volt, hogy azok a csapatok, akiknek papírforma szerint elöl kellett volna végezni, valahol útközben…hát, hogy is mondjam…eltévedtek 😀 . A meglepetés egyik része tehát, hogy a nyílt párost Ludányi Norbert és Gál Béla párosa nyerte, ugyan már egy ideje vártuk tőlük ezt az eredményt. Ennél is nagyobb volt a meglepődés, amikor a második helyre Nagy Krisztián és Bokor Norbert érkezett nem kis küzdelmek árán. Mondhatni a harmadik hely rendhagyó, Varga Zoltán és Horváth Tamás személyében, ők nyerték el ezt az előkelő helyezést. Innen is gratulálok a dobogós csapatoknak, én személy szerint láttam jó pár mérkőzésüket, mindent el lehet mondani csak azt nem, hogy nem voltak küzdős meccsek.

Egyéniben úgy gondolom kiélezettebb volt a különbség az összetett bajnoki címért. Itt Virág Antal, Polacsek András, Kiss Géza és Rozsos Gábor is ringbe szállt. Virág Antal miután az utolsó riválisát is legyőzte, Gál Bélával találta magát szembe, akinek a hétvégén igazán ment a játék. Anti ugyan a döntőben nem bírt Bélával, de az összetett nyílt egyéni címet a magáénak tudhatja teljesen megérdemelten, erős, stabil játékot hozva az összes fordulóban. Első lett tehát ezen a fordulón Gál Béla, második Virág Antal, harmadik pedig Kiss Géza. Gratulálok a helyezetteknek.

Összességében a verseny nem mondható rendhagyónak, én mondjuk személy szerint örültem a kis változatosságnak ami az eredményben jelentkezett, noha a saját bukásom is kellett hozzá 🙂 . Ezen a fordulón láttam új arcokat, illetve olyanokat is, akik eddig még nem mutatták meg magukat sok versenyen, ami rettenetesen pozitív élmény számomra. A csocso.eu és én is arra törekszünk, hogy azok a játékosok akik még nem vagy csak keveset versenyeztek, jöjjenek el. Nézzék meg milyen élményekkel gazdagodhatnak egy versenyen, próbálják ki magukat ebben a csodálatos sportágban. Igazán kellemes volt azt is átélni, hogy többen odajöttek hozzám, hogy olvassák a blogot és tetszik nekik az oldal illetve a megmozdulás. Ez számomra nagyon fontos visszajelzés és nagy boldogsággal tölt el, hogy jó úton halad az amit képviselek. De elég az ömlengésből 😀 !

Mivel ez a forduló sem volt rendhagyó, ezért úgy gondolom én is azokat az eredményeket emelném ki, amik szintén nem azok. Tisztelegve azok iránt, akik ezt megvalósították. Lássuk tehát:

Nyílt Páros összetett bajnokok:

Polacsek András – Tálai Gergely

Nyílt Egyéni összetett Bajnok:

Virág Antal

Vegyes Páros összetett bajnokok:

Ponty Patrícia – Rozsos Gábor

Nyílt páros 1.hely és Nyílt Egyéni 1. hely ezen a fordulón:

Gál Béla

Női Páros 1.hely és Női Egyéni 1. hely ezen a fordulón:

Sági Andrea

Külön gratulálok a fent megemlített bajnokoknak, valamint gratulálok minden résztvevőnek az elért eredményért, és sikerekben gazdag versenyzést kívánok a következő évadra is minden sporttársnak.

Képeket a versenyről itt találtok a galériában:
MB 3 képgaléria

Plusz egy kis apróság, ami remélem nektek is tetszik majd, és okoz pár felhőtlen percet:


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük