2017-02-26

Sziasztok!

Elindult hát kis hazánk legnagyobb verseny sorozata is, a Magyar csocsó bajnokság 2017-es évadja. 2017.02.03.-05.-én megrendezésre került az 1. forduló ezzel beindítva az újabb szezont, ami eléggé sok meglepetést rejthet magában az eddigi eredmények alapján.

A 2017-es év remélhetőleg sok meglepetést, újítást fog hozni a hazai csocsós életben, a csocso.eu is rengeteg tervvel és lelkesedéssel kezdte meg az évet. A jó hír az, hogy közös munkával ez beérni látszik és egyre inkább kézzel fogható eredmények születnek. Na de ne kanyarodjunk el ennyire a témától 🙂 , vissza a bajnoksághoz. Mint ahogy azt korábban említettem a 2017-es év reméljük változásokat hoz majd, ezt beigazolódni látszik, hogy már a tavalyi év záró szezonjában is új játékosok csillantak meg az élvonalban, ez a tendencia folytatódni látszik. A papíron top csapatok ugyan is kihullottak a közép mezőny eleje felé. Az úgymond “kötelezőt” Szabó Réka és Virág Antal tudta tartani a többi top játékossal szemben, ők meg is nyerték a nyílt páros 1. fordulóját. A 2. helyre Gulyás Zoltán és Kunszt Ádám érkezett, ami valljuk be nem megszokott, de nem is meglepő, hiszen már régóta bennük volt a dolog, a kérdés, hogy mikor tudják előhozni…hát most kihozták magukból 🙂 . Az előkelő 3. helyet Pogonyi László és Csörgő Tamás tudhatja magáénak, ezzel versenybe szállva az összetett bajnoki címért. Kíváncsian várjuk, hogy az összetett páros idén, hogy alakul. Nyílt egyéni mondhatni rendhagyó módon zajlott 1. Rozsos Gábor, 2. Virág Antal, 3. Pospischek Norbert. Későbbiekben kiderül, hogy ebbe a sorrendbe ki tud majd bele szólni. Itt megjegyezném, hogy A Pospischek – Rozsos meccsnek szemtanúja voltam (videón is megtekinthető lesz majd a későbbiekben) igazi csemege, nagyon pörgős, letisztult és a legnehezebb technikai fogásokban bővelkedő meccs volt. Meg kell említsem a semi-pro párost is, ahol igen csak nívós meccsek alakultak ki, a ranglista átalakítása miatt, akik a dobogón végeztek, azoknak elég erős mezőnyön kellett átverekedni magukat, gratulálok a helyezetteknek. Összességében a 2017-es évad igen csak izgalmasan alakul teljesen felborítva az eddigi “rendet”, ami borzasztóan izgalmassá teszi a jelenlegi szezont 🙂 . Alább az eredmények:

Nyílt páros.pdf

Nyílt páros1.pdf

Nyílt egyéni.pdf

Nyílt egyéni1.pdf

Semi-Pro páros.pdf

Semi-Pro páros1.pdf

Rookie Páros.pdf

Vegyes Páros.pdf

Női Páros.pdf

Női egyéni.pdf

Sorsolásos páros.pdf

Sorsolásos páros1.pdf

Az év végéig a csocso.eu is teljesen új célokat is tűzött ki maga elé, többek között az utánpótlás nevelésre is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni. Saját bevallásom szerint nagyon jól haladunk és rövidesen mér látható, lényegi változásokat fogunk tudni elérni. Köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában támogatja a kezdeményezést és hozzájárul a sikereinkhez. A célunk közös és nemes 🙂 , a csocsót mint sportot népszerűsíteni, fellendíteni, szem elé hozni és elérni, hogy minél minőségibb kiszolgálást kapjanak a sportolók és hobbi játékosok egyaránt 🙂 . Találkozunk legközelebb 😉 .


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük