2016-05-25

Köszöntelek benneteket a Blogomon. Amennyiben nem veszitek rossz néven... az a rossz hírem van, ha igen, akkor is így járok el hehe ...én alapvetőlen közvetlenebb hangnemben fogok hozzátok szólni, kérlek benneteket tegyetek ti is így felém.

Remélhetőleg mindenkinek elnyeri majd a tetszését az oldal (csocso.eu) és a blog is, ha még nem tette meg. Kezdjük is el. Első lépésként szeretnék megkérni minden érdeklődőt, hogy törekedjünk egy amolyan adok-kapok kapcsolat kialakítására. Na persze ez nem azt jelenti, hogy a legközelebbi találkozásunkkor essünk egymásnak ...vagyis hát az attól függ ki mire gondol egymásnak esés alatt ...hehe 😀 . Na jó ebből már nem jövök ki jól, de komolyabbra fordítva a szót, a lényege ennek a blognak az lenne, hogy nektek érdeklődőknek hírekkel, aktualitásokkal, beszámolókkal szolgáljon a különböző versenyekről, melyeken nem lehettek ott, vagy részesei legyetek a híreknek, amennyiben részt vesztek az eseményen, valamint minden számotokra érdemleges, egyéb dologról beszámoljon bármi is legyen az. Ezen a ponton lesz aktuális az adok-kapok kapcsolat...már ha értitek mire célzok 😀 😀 😀 ...Természetesen arra, hogy ha bármi észrevételetek, igényetek vagy csak egyszerű kérésetek van, nagyon szívesen állok elébe (rossz az aki rosszra gondol 😀 ), hogy közösen alakítsunk ki egy érdekes, közvetlen és humoros oldalt, aktívan használva ezt a blogot eszközként, egyfajta erős közösséget formálva.

Most, hogy már tudjátok miről... kinek... kitől fog szólni ez a portál, szívesen veszek bármilyen észrevételt, igényt tőletek.

Következő bejegyzéssel 2016.05.27-29-ig megrendezésre kerülő pozsonyi Rosengart ITSF Master Series-ről jelentkezem.

ui.: kövesd az eseményeket a csocso.eu Facebook oldalon:

https://www.facebook.com/Csocsoeu-1708857596034539/

és ezen keresztül értesítést kapsz az új bejegyzésekről, a www.csocso.eu weboldalon is megtalálod a facebook oldal linkjét mindjárt a honlap tetején


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük