2017-03-26

Köszöntelek ismét titeket, kedvenc olvasóközönségem 🙂 !

Mint azt már korábban is említettem, a 2017-es év rengeteg új lehetőséget tartogat a csocso.eu számára. Az idei év már dübörög rendezvények terén. Igen, jelen időben! Rengeteg visszatérő és új rendezvény felkérést kaptunk már erre és a jövő évre is. Decemberig bezárólag előre be vagyunk táblázva, de ne szaladjunk ennyire előre, nézzünk egy nem kisebb referenciát, mint a HVG állásbörzét 😉 .

Egyetemek viadala.

A Budapest Sportarénában 03.08.-09.-én megrendezett HVG állásbörzére is felkérték a csocso.eu csapatát. Természetesen éltünk a felkínált lehetőséggel, és utólag is köszönjük a felkérést. A hihetetlen jó hír az, hogy a HVG-n hagyományt szeretnének teremteni, tehát minden évben találkozni fogunk ezen a rangos eseményen.

A csocsós stand 🙂 .

A csocsós stand 🙂 .

Lássuk mi is volt a feladatunk. Amellett, hogy a kiállítóknak és a látogatóknak kellemes kikapcsolódást biztosítottunk, megtartó erőként is jelen voltunk, amivel az volt a célunk, hogy a látogatók ne csak fél- egy órát töltsenek a rendezvényen, hanem a különböző programokra várva, el tudják ütni az időt 🙂 . Emellett egyetemi bajnokságot szerveztünk. Nem kevesebb mint 8 egyetem képviseltette magát, ahol a díjazást a kiállítók biztosították értékesebbnél értékesebb ajándékcsomagokkal. A csocsóval karöltve, lehetett még dartsozni, sakkozni és pókerezni is. Mondanom sem kell, hogy egy olyan rész volt, ahol nem akadt talpalatnyi hely sem, az pedig a csocsó volt. Nem volt olyan pillanat, amikor az asztalokon az érdeklődők ne vívtak volna nagy csatákat egymással. Az egyetemi bajnokság úgy zajlott, hogy minden egyetem képviselő csapata, az összes sportban (csocsó, darts, sakk, póker) összemérte erejét és a verseny végén pontozással dőlt el, melyik csapat a nyertes. Egy választott sportot lehetett jokerezni, aminek a pontszáma így duplán számított a végeredményben. Nem nehéz kitalálni, hogy melyiket választotta a nagy többség…persze, hogy a csocsót 🙂 . Az izgalmas küzdelem végén a nagy színpadon hivatalos eredményhirdetéssel és díjátadóval zárult az egyetemek viadala. Az emelkedett hangulatért természetesen ismét mindent megtett a csocso.eu és csapata. A börzén rengeteg kiállító, még annál is több látogató vett részt, akik rendszerint a pihenést és a kikapcsolódást nálunk keresték…és meg is találták 😀 . Nagy örömünkre sok ismerős arccal találkoztunk, akiket természetesen meginvitáltunk egy kis játékra is. Mondanom sem kell, hogy ezen a rendezvényen rengeteg kapcsolatra tettünk szert és több felkérést is kaptunk. Összességében ismét egy sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött. Rövid idő múlva találkozunk 😉 .

A csocsós stand 🙂 .

A csocsós stand 🙂 .

A csocsós stand 🙂 .

Egyetemek viadala, a standunk 🙂 .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük