2016-07-18

Kedves versenytársak, érdeklődők! Mint tudjátok az idei nyáron két világverseny is megrendezésre kerül. A jó hír az, hogy amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudtok részt venni bármelyik rangos eseményen, a blogon keresztül velünk együtt átélhetitek, a két bajnokság élményeit.

Ismét jelen lesz több Magyar játékos a Garlando Világbajnokságon is, csak úgy, mint a P4P Európa bajnokságon. Elöljáróban amit tudni érdemes, hogy a Garlando világbajnokságon sajnos férfi csapatunk idén nem lesz. Viszont a Magyar válogatottat képviseli Takács Noémi, Sági Andrea, Smolnauer Szabina 3-as a női mezőnyben Salzburgban, akiknek előre is sok sikert kívánunk, hajrá csajok 😉 . Egy héttel később a P4P Európa bajnokságon Bonnban (ahol közös csapatverseny van), az alábbi csapat képviseli hazánkat Tálai Gergely (kapitány), Detre Dávid, Polacsek András, Csige Tamás, Kiss Géza, Gál Béla, Tari Balázs, Dusa Dániel, Jedlicska Tamara, Smolnauer Szabina. Minden kategóriában, minden játékosnak nagyon sok sikert és eredményekben gazdag VB-t illetve EB-t kíván a csocso.eu 🙂 . A versenyekről folyamatos eredmények és érdekességek várhatóak itt a blogon napi frissítéssel, ahogy azt már megszokhattátok 😀 . Kövessetek minket itt az oldalon vagy a csocso.eu facebook oldalán: https://www.facebook.com/Csocsoeu-1708857596034539/ 😉 , ha még nem tennétek.

Persze a nyár itt nem ér véget, szeretném felhívni a figyelmeteket a nyár legnagyobb buliversenyére Magyarországon, nem is kell mondanom… Szeged Beach 🙂 . A versenynaptárban illetve az események között megtaláljátok a verseny kiírását itt az oldalon. Erről a versenyről is jelentkezünk, friss hírekkel érdekességekkel, videókkal na és persze élő közvetítéssel (live stream) 😉 . Kellemes nyarat nektek, folyt. köv. a Garlando világbajnokságról 😉 .


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük