2018-01-30

Főnixmadárként tér vissza 2018-ban a csocso.eu blogja 😀 !!!

Remélhetőleg mindenkinek legalább annyira mozgalmas és izgalmas volt az elmúlt időszak, mint nekünk. Aki azt hiszi, hogy a csocsó és vele a csocso.eu szunnyad, az nagyot téved 😉 . Rengeteg eseményen, (csapatépítő training, gyereknap, villámverseny stb.) van túl már a kis csapatunk. Gyorsan össze is foglalnám a történéseket, és az érdekességeket természetesen a teljesség igénye nélkül, nézzük hát, mi is történt a “rádió” csend alatt 🙂 : .

Csepeli gyereknap

Nem kevesebb, mint tíz Garlando Olympia asztalon mérhették össze tudásukat kicsik és nagyok ezen a családias eseményen. Remélhetőleg a csocso.eu közreműködésével lebonyolított verseny is kellemes élményeket hagyott a játékosokban. Volt itt szabadjáték, családi csocsó, gyerekeknek és felnőtteknek megmérettetés egyaránt.

 

BOSCH családi nap

Nem kisebb volumenű rendezvényen tehettük tiszteletünket, mint a hatvani strand egész területén megrendezésre kerülő BOSCH családi napon. Mondanom sem kell, hogy a programok között szerepelt a csocsó verseny is, ahol szintén minden kedves érdeklődőt szívesen láttunk. Akadt is versenyző bőven 😉 . A versenyt csocsós körökben már jól ismert személy, Ludányi Norbert vezényletével bonyolítottuk. Később feltűnt hazai pályán Beat the Pro-nk is Gál Béla személyében, aki alig tudta kipihenni magát a vég nélküli kihívások közepette, de mint mindig, ismét állta a sarat és derekasan küzdött a kihívók ellen. A versenyen sokan képviseltették magukat, majd az eredményhirdetést követően Norbert át is adta a díjakat a nagy színpadon, közel 3 ezres tömeg előtt 😮 😉 🙂 .

 

EVOSOFT családi nap

Az EVOSOFT családi napján is sikeresen vette a kihívásokat a csocso.eu és csapata, ahol a versenyeztetésen kívül új kolléga debütált Beat the Pro-ként, Kunszt Ádám személyében. Természetesen Ádámnak szusszanásnyi ideje sem volt az érdeklődők ostroma közepette, de a tőle elvárható profi módon fáradhatatlanul mutatta be az elegánsabbnál elegánsabb, és szemmel alig követhető sebességű trükköket. Gulyás Zoltán személyében köszönthettük ezen a rendezvényen a verseny zökkenőmentes lebonyolításáért felelős személyt, aki a már megszokott higgadtságával és rutinjával, egy fergeteges versenyt bonyolított le a csocsóra kiéhezett közönségnek. Gintli Ferenc nélkül pedig a rendezvény, a fergeteges hangulat és ez a blogrészlet sem jöhetett volna létre :). Ezúton köszönjük a közreműködést. Alább pedig a néhány képen felül egy kis látkép, hogy mégis miről lévén szó 😉 .

 

II. Zamárdi Gasztró- és Utcafesztivál

A Tikkadt Szöcske jóvoltából eljutott ez a csodálatos játék a legnagyobb balatoni gasztrofesztiválra is, ahol a csocsós sátor jó szokásához híven ismételten dugig volt. Több kategóriában mérhették össze az erejüket a csocsó kedvelői, mint például szülő gyerek, női-, férfi- és ehhez hasonló akülönféle kategóriákban. Non-stop csocsózás volt, aki pedig elfáradt és megszomjazott, egy kis Tikkadt Szöcskével csillapította szomját, majd ismét asztalhoz állt. Volt itt minden, mi szem szájnak ingere: csocsó, strand, Tikkadt Szöcske.
Ahogy a jól ismert szám is mondja:
-Jaaaj úúúgy élvezem én a strandot és még Tikkadt Szöcske is kaphatóóó…” bár lehet emlékeim kicsit megkoptak már 😀 ……..

 

I. Tikkadt Szöcske csocsóverseny

Megrendezésre került a Tikkadt Szöcske és a csocso.eu közös együttműködésével az I. Tikkadt Szöcske csocsóverseny amatőröknek és profiknak egyaránt. A verseny osztatlan sikert aratott, mindenki nagyon jól érezte magát és a legtöbbünk maradt a verseny után egy kis kikapcsolódásra is. Itt is találkozhattatok a kihívásokra szomjas Beat the Pro játékosunkkal Gál Bélával. Hajnalig, western hősöket megszégyenítő sebességgel használta géppuska kezeit, hogy a labdát az ellenfél gólvonala mögé juttassa. Meg is volt az eredménye, ugyanis egy-egy kortynyi Tikkadt Szöcske elfogyasztása után újabb és újabb lelkes kihívóval találta szembe magát. Természetesen mindegyikük azzal a céllal érkezett, hogy Bélát le tudja győzni, majd amikor a feladatot lehetetlennek vélték, igyekeztek minél több trükköt ellesni tőle 🙂 . Béla legjobb tudása szerint igyekezett átadni azt a mérhetetlen sok tudást és tapasztalatot, ami mögötte van, a lelkes érdeklődők pedig igyekeztek ezt magukba szívni. Alább láthattok egy kis össze foglalót az eseményről 😉 .

Mint tudjátok közeleg Magyarország legnagyobb bajnokság sorozata a “csocso.eu Magyar Bajnokság 1. forduló – 2018”. A következő bejegyzésben remélhetőleg ennek sikereiről számolhatunk be. Találkozunk nemsokára, a további viszont olvasásra 😀 🙂 .


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük