2016-09-13

Ismét köszöntök mindenkit itt a csocso.eu blogján!

Mint tudjátok, az oldal több szolgáltatást is nyújt az érdeklődő nagyközönségnek. Jelenlegi bejegyzésem nem kissebb eseményről fog beszámolni, mint az 1. OMSZ Országos Csocsó Bajnokságról. A verseny a II. Tápiófeszt - mely közel 5000 fős rendezvény - keretein belül került megrendezésre a nagykátai Damjanich János Gimnáziumban, az Országos Mentőszolgálat felkérésére.

II. Tápiófeszt.

A csocsóbajnokságot Dorner Gábor Nagykáta polgármestere nyitotta meg, majd őt követte Győrfi Pál az OMSZ szóvivője. Nagy megtiszteltetés, hogy a verseny szervezésére a csocso.eu csapatát kérték fel.

A bajnokság közel 40 fővel startolt el és azt hiszem nem csak a saját nevemben beszélek, ha azt mondom, hogy fergeteges hangulatban telt el.

Az esemény megnyitása után a játékosok azonnal ellepték a 4 db Leonhart versenyasztalt és bemelegítettek a megmérettetésre. Minden csapat hihetetlen lelkesedéssel küzdött a versenytársakkal és megtett mindent, hogy a legjobb formáját mutassa igazi versenyhangulatot teremtve ezzel. Meglepően sok olyan játékos volt jelen, akiről elmondható, hogy nem csak most ismerkedett meg a sporttal, ezáltal igen izgalmas mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi. A negyeddöntőktől egészen a döntőig videók is készültek a mérkőzésekről, melyet az oldal videó galériájában ti is megtekinthettek.
Amit mindenképpen kiemelnék az az egyedi légkör, ami fogadott minket és a kedves látogatókat. Már a rendezvény elejétől egy olyan közvetlen, baráti, jó kedélyű, kellemes hangulat volt jellemző, melynek nagyon örülünk, hogy a részesei lehettünk.

Győrfi Pál és Lengyel Tibor a bajnokság közben:

Örömmel jelentem be, hogy ezen a nagyszerű rendezvényen debütált a "Beat The Pro" szolgáltatásunk, melyet a vártnál is nagyobb érdeklődés fogadott. Gál Béla személyében köszönthettük a "Pro" játékost, aki látványos bemutatóval készült a játékosoknak, és természetesen készségesen válaszolt minden hozzá intézett kérdésre a játékkal, versenyzéssel, különböző trükkökkel kapcsolatban. A szolgáltatásról bővebben itt olvashattok: Tovább a "Beat The Pro" oldalra.

 

BEAT THE PRO ! 😉

A lehetőséget a résztvevők ki is használták, Bécinek alig volt szusszanásnyi ideje, ugyanis folyamatosan játszott a sorban álló kihívókkal egy kiemelt asztalon. Emellett rengeteg kérdésre igyekezett a legjobb tudása szerint válaszolni, mondanom sem kell, hogy a különböző trükkökbe és fortélyokba való bevezetés után, rengeteg taktikai és technikai kérdéssel állt elő az érdeklődő közönség.

Béci munka közben.

Csoportmeccsek után a verseny felénél járva a helyi szervezőség ebéddel kedveskedett mindenkinek.

Terülj - terülj asztalkánk. 🙂

Ebédszünet után egyenes kieséses rendszerben folytatódtak a meccsek, ahol a csapatok töretlenül küzdöttek tovább az értékes nyereményekért és trófeákért.

Kupák + ajándéktárgyak.

A verseny végéhez közeledve egyre izgalmasabb és izgalmasabb meccseknek lehettünk szemtanúi. A döntőt szinte kivétel nélkül minden résztvevő érdeklődve figyelte. A versenyről képek is készültek, melyekett a galériában megtekinthettek. Reméljük, hogy a versenyzők és közönségük is legalább olyan jól érezték magukat, mint a csocso.eu csapata az 1. OMSZ Országos Csocsó Bajnokságon. Reményeink szerint ez egy gyümölcsöző együttműködés kezdete. 🙂

Lássuk a dobogósokat:

Citrom kupa 1. helezett.

Főtábla 3. helyezett Cegléd.

Főtábla 2. helyezett Kiskőrös.

Főtábla 1. helyezett Miskolc.

Gratulálunk a helyezett csapatoknak és persze minden versenyzőnek további sok sikert kívánunk. A csocso.eu csapata 🙂 .

Legközelebb a Leonhart Világbajnokság összefoglalójával jelentkezünk..... nem is olyan sokára ;).


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük