2016-10-17

Sziasztok!

Azzal az örömteli hírrel jelentkezem, hogy a csocso.eu csapata ismét egy sikeres rendezvényen van túl. Nem kisebb rendezvényre kaptunk meghívást, mint az 1. Logika Játékok Fesztiváljára, ami a Westend City Center tető teraszán került megrendezésre, 2016. október 15. – 16.-ai dátummal. A helyszínen több más kiállótóval (darts, sakk, különböző asztali és táblás játékok) együtt igyekeztünk helyt állni, és az érdeklődő közönségnek bemutatni a játék szépségit. A kellemes hangulatért és a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításáért most, Apolczerné Benke Melinda, Gál Béla, Orbán Dávid és jómagam azaz Dusa Dániel voltunk a felelősek. A feladatát mindenki maximálisan túlteljesítette, pár szóban össze foglalnám ki miben is volt a legjobb:

– Apolzerné Benke Melinda: Amellett, hogy leszervezte a vasárnapi versenyt, azt hiszem minden túlzás nélkül mondom, hogy Melinda volt az egyetlen olyan animátor a rendezvényen, aki azt a feladatot is magáénak érezte és elérte, hogy a sátornak, ahol dolgozott még jobban megnőjön a látogatottsága. Ugyanis mindenkit megszólított kivétel nélkül, aki csak a közelünkben jött és nézelődött, de valamiért nem érezte a bátorságot, hogy kipróbálja magát. Mondhatom egytől egyig elérte, hogy akivel beszélt az játsszon egy jót nálunk 🙂 .

– Gál Béla: Azt hiszem tudjátok Béci mennyire lelkiismeretes és szeretni való személy, aki nem mellesleg a “csocsós világ technikai zsonglőrje”-ként is be lett már mutatva, hozta az elvártat, magát adta 🙂 . Non-stop játékkal megállás nélkül minden érdeklődőnek segített, tanított, játszott.

– Orbán Dávid: Nagyon örülök, hogy Dáviddal együtt dolgozhattam ő volt az a személy, aki ha a hangulat egy kicsit is lankadt volna a fáradságól, mindig tudta, mikor és hogyan kell azt úgy feldobni, hogy a mi sátrunk legyen a leghangosabb a jó hangulattól. Emellett az egyik leguniverzálisabb kolléga volt, ha éppen asztal takarításban, ha Melindának az érdeklődők invitálásában, ha Bécinek páros játékba és így tovább volt rá szükség azt felismerve már is a segítségére sietett mindenkinek 🙂 .

A csapat.

Azt kell mondjam, hogy az érdeklődés nagyon nagy volt, mind a csocsó mint sport, mind pedig a Beat the Pro lehetőség iránt. Természetesen most is Gál Béla személyében köszönthettük a pro játékosunkat, akiből igen csak sok alkalommal is több kellett volna, mivel rengetegen szerették volna összemérni tudásukat vele. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy Béci reggel 09:00-tól este 21:00-ig egy ebédszünetet beiktatva (mind a két nap kihűlt szegény ebédje, mert annyi kihívója akadt, hogy nem tudta elfogyasztani ebédjét, Bécit pedig ha ismeritek tudjátok, hogy ezt a feladatot a leglelkesebben, legjobb tudása szerint látja el 🙂 ) non-stop játszott. Rengeteg kihívóra, nagyon nagy érdeklődése tett szert, többen voltak, akik első napi kihívás után, kimondottan Béci miatt jöttek vissza másnap, ismét szerencsét próbálva és a barátaikat is meginvitálva.

Beat the Pro. 🙂

A legfiatalabb kihívó. 🙂

Béci munka közben. 🙂

A sátorban folyamatosan telt ház volt, végig játszottak az asztalokon. Mondhatom, hogy a kiállítók közül a mi sátrunk bírta mindkét nap legtovább, hiszen amikor már más bezárta a kaput, a mi sátrunkban még mindig akadt érdeklődő zárásig. Külön kiemelném, hogy azzal a gonddal küszködtünk, hogy honnan szerezzünk olyan fellépőt minden asztal mellé, amire fellépve a legfiatalabbak is ki tudják próbálni a csocsót. Ugyan is, rengeteg kis lurkó szeretett volna játszani, a vasárnapra kimondottan az volt a jellemző, hogy az általános iskolák legkisebbjei is szó szerint rajongtak a játékért. Voltak olyan helyzetek, hogy a sátorban csak is kizárólag ez a generáció képviseltette magát, aminek személy szerint nagyon örülök és büszke vagyok rá 🙂 .

Érdeklődők.

Fiatalokal teli a sátor 🙂 .

Mi is kiszorultunk 🙂 .

Vasárnapi nap szerveztünk egy kis versenyt is, ahol kipróbálhatták a játékosok a versenyzés élményeit. A dobogósok:

1. Murányi Melinda – Bálint Róbert

2. Kárpáti Zoltán – Juhász Roland

3. Illyés Zoltán – Hlatky Szabolcs

1. helyezett.

2. helyezett.

3. helyezett.

Összességében a rendezvény nagyon produktív volt, a rengeteg érdeklődő mellett, sok kapcsolat is épült és a jövőben is szeretnének a csocso.eu csapatával együtt dolgozni. A munka mellett mi is sokat tanultunk az egyéb játékok kiállítóitól. Minden kollégámnak innen is szeretném megköszönni a munkáját és ahogy mondani szokás, köszönöm, hogy a jelenlétükkel emelték a rendezvény fényét. Csapó László ugyan a csapatban nemvolt bent és vendégként érkezett, de amíg jelen volt, mindenben segített nekünk így neki is köszönök mindent. 🙂

Találkozunk legközelebb 😉


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük