Optimizmus - Tanulni akarás - Önkritika

A laikusok nem is gondolnák, hogy a csocsó mint sportág eredményes űzéséhez, a kellő erőnlét, technikai jártasság és szellemim felkészülés megszerzésére elengedhetetlen. Meg szeretnénk mutatni, az alábbi lehetőséggel, hogy csocsózni lehet "így" is! Célunk, hogy  a játék élvezete mellett, minden résztvevő kellően tudatos alapokra és felkészültségre tegye szert az edzéseink során. 

Trainer

Bio

A csocsóval 15 éves korában került kapcsolatba, szerelem volt első látásra. Ámulva nézte, ahogy a helyi csocsóhuligánok a fizika törvényeit meghazudtoló módon robbantották kapuba a labdát. Ott és akkor elhatározta, hogy azokat a trükköket ő is meg fogom tanulni. Legbelül érezte, hogy őszinte boldogsággal töltené el, ha a lelkes kalimpálásomból lassan egy gól is születne.

A lelkesedés megvolt, már csak gyakorolni kellett. Mire feleszmélt megannyi játék, “kihívom a győztest”, épphogy bepattanó gól, tétmeccs, kúszás, rontott passz és kapufa után egy sportcsarnokban ébredt, hatvan asztallal és több száz játékossal a világ legkülönbözőbb pontjairól. Ott döbbent rá igazán, hogy mennyi mindent rejt még magában ez a sport, amiről ott az ötven forintosok asztalba dobálása közben még csak álmodni se mert. A csocsónak ezt az eszméletlen sokszínűségét, változatosságát és hangulatát szeretné átadni az edzéseken keresztül, legyen szó akár hobbi játékról vagy versenysportról.

 

 

Eredmények

- I. Hungarian Leonhart Open ITSF Pro Tour 2014 : Rookie páros 1. hely

- Central European Championship 2014.: DYP 3. hely

- Magyar Bajnokság 2014: Semi Pro Páros  2. hely

- Garlando VB 2014: Junior egyéni 1. hely

- Garlando VB 2015: Rookie páros 1. hely

- P4P Austria Open 2016: Rookie páros 1. hely